Muut käsityötarvikkeet

Kantojyrsin

Kantojyrsimellä poistetaan kannot jyrsimällä. Terää liikutetaan pyyhkäisemällä sivuttain kannon päällä ja jyrsin jyrsii kantoa 1-2 cm yhdellä vedolla.

Lainaushinta: 90 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

kantojyrsimen-vuokraus.jpg

Otsonaattori

Ammattimainen otsonaattori sisäilman raikastamiseen myrkyttömästi ja turvallisesti. Soveltuu autoihin, asuntoautoihin, veneisiin ja asuinhuoneisiin. Suomenkieliset käyttöohjeet ja opastus tarvittaessa. Tappaa hometta, bakteereja ja hajunaiheuttajia. Hakusanat: ilman raikastus, ilman raikastin, ionisaattori, otsonaattori, ozonator, otsoni.

Lainaushinnat: 40-50 euroa/vrk

Paikkakunta: Helsinki

DSC_0789_20170331130637214.jpg

Dremel pienoisporakone

pieni tehoihme

Lainaushinta: 1 euroa/vrk

Paikkakunta: Helsinki

dremel_300.jpg

Tarrakirjoitin

Perusmallin tarrakirjoitin, jolla voi tulostaa erilaisia nauhoja: useita värejä ja materiaaleja (paperi, muovi, metalli, silitettävä).

Lainaushinta: 1 euroa/vrk

Paikkakunta: Asikkala

tarrakirjoitinDymo_pien.JPG

Otsonaattori huoneistokäyttöön

Otsonaattori on otsonigeneraattori, joka muodostaa sähkön avulla ilmaan otsonia. Otsoni on tehokas hajunpoistaja, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja pysyvästi - ei vain peitä niitä. Otsonaattoria voidaan käyttää esim. eläinten, savun, tupakan tai ummehtuneen hajun poistamiseen mm. asunnoista, mökeistä ja varastoista. Yleisin käyttökohde on tupakan hajun poisto huoneesta.

Lainaushinta: 72 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

otsonaattorin-vuokraus-huoneistokayttoon.jpg

Höyrypesuri

Höyrypesuri on imevä höyrypuhdistin, eli se puhaltaa noin 160 asteista höyryä ja imee imurilla putsattavan pinnan puhtaaksi. Höyry irrottaa likaa ja desinfioi puhdistettavan pinnan. Höyrypesun jälkeen pinta on hyvä pyyhkiä vielä rätillä tai mikrokuituliinalla, jolloin kaikki irronnut lika saadaan poistettua. Höyrypesurilla voidaan pestä useimmat pinnat mm. keittiössä, kylpyhuoneessa ja wc:ssä. Lisäksi höyrypesuria voidaan käyttää ikkunoiden ja peilien pesuun. Höyrypesuri tekee ikkunoiden pesusta helppoa.

Lainaushinta: 48 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

hoyrypesuri_maxima_athena_8_plus.jpg

Tarratulostin

teollisuuslaatuinen laite helppoon tarrojen tulostamiseen

Lainaushinnat: 2-4 euroa/vrk

Paikkakunta: Helsinki

tarratulostin.jpg

Zutter Bind-It-All laite

Bind It All -laitteella teet helposti kierrekansiota ja lehtiöitä paksuistakin kovapahvimateriaaleista.

Lainaushinnat: 0.5-2 euroa/vrk

Paikkakunta: Helsinki

34154858-2-zoom.jpg

Painepesuri Nilfisk P160.2-15 X-Tra

Painepesuri on ammattilaistasoinen malli, jolla voit pestä mm. auton, asuntovaunun, pihakalusteet tai veneen. Paine on 160 bar, veden tuotto n. 600 l / h ja moottorin teho 3300 W. Paine on säädettävissä pesusuuttimesta. Painepesurissa on pitkä 15 m pesuletku kätevällä laitteeseen integroidulla letkukelalla. Laitteen tulovesiliitännässä on tavallinen 1/2" puutarhan pikaliitin (uros). Painepesurin leveys on 40 cm, korkeus 100 cm ja paino 30 kg. Virtajohdon pituus on 5 m. Tarvittaessa voit vuokrata meiltä 15 m tulovesiletkun. Letkun molemmissa päissä on tavallinen 1/2" puutarhan pikaliitin (naaras). Mukana on myös urosliitin, joka sopii useimpiin keittiön hanoihin, pesukoneen liitäntöihin ja ulkovesihanoihin.

Lainaushinta: 36 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

painepesuri_nilfisk_p_160_2_15_x_tra.jpg

Lehtipuhallin Stihl BR 500

Lehtipuhaltimella pihan putsaaminen lehdistä on nopeaa ja helppoa. Lehtipuhaltimella saa putsattua myös ahtaat ja hankalat paikat, kuten pensaiden juuret, ojat ja rännit. Reppumallinen lehtipuhallin on erittäin tehokas, mutta helppo ja kevyt käyttää. Lisäksi malli on hiljainen; melutaso on 88 db(A). Lehtipuhallin painaa 10 kg.

Lainaushinta: 30 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

lehtipuhallin_stihl_br_500.jpg