Kuinoma Kuljetuspalvelu

Tuotteiden lainaaminen ja vuokraaminen on pitkälti paikallista toimintaa suoraan tuotteen omistajan ja lainaajan välillä. Mutta joskus joku haluaa vuokrata tuotteen, joka löytyy vain kaukana asuvalta omistajalta. Tai joskus joku kiireinen tuotteen omistaja haluaa helpottaa vuokraamista käyttämällä omallakin paikkakunnallaan Kuinoman apua toimituksissa, ettei nouto- ja palautusaikojen sopiminen kiireisen omistajan ja kiireisen lainaajan välillä olisi niin vaikeaa. Näitä tilanteita varten on Kuinoman kuljetuspalvelu.

Kuinoman kuljetuspalvelu on käytettävissä kaikilla Kuinoman toimitusalueilla. Jos asut Kuinoman toimitusalueen ulkopuolella et voi hyödyntää Kuoinoman kuljetuspalvelua omille Kuinomaan laittamillesi tuotteille.

Kuinoman yhteyshenkilö noutaa ja palauttaa tuotteen

Kuinoman kuljetuspalvelussa Kuinoman yhteyshenkilö noutaa tuotteen omistajalta. Noutoaika ja tarkka noutopaikka sovitaan yhdessä vastaavasti kuin jos tuotteen noutaisi joku vuokraaja. Kuljetuspalvelun avulla saat kuitenkin aina asioida Kuinoman asiantuntevan yhteyshenkilön kanssa. Kuinoman yhteyshenkilön kanssa tapaamisajat sovitaan sinun ehdoillasi. Kuljetuspalvelun avulla voit siis halutessasi välttää hankalat nouto- ja palautusaikojen sopimiset suoraan kiireisten omistajien ja lainaajien välillä.

Kuinoman yhteyshenkilö hakee tuotteen omistajlta jo ennen varsinaista lainan alkamispäivää. Näin Kuinoman yhteyshenkilöille jää aikaa toimittaa tuote oikealle paikkakunnalle ja lainaajalle ennen lainan alkamispäivää.

Kuinoman yhteyshenkilö tarkistaa tuotteen

Kuinoman kuljetuspalvelu on luotettava. Kuinoman yhteyshenkilö tekee tuotetta noutaessaan huolellisen tarkistuksen. Yhteyshenkilö varmistaa, että tuotteesta kerrotut tiedot ja kuntotiedot ovat Kuinomassa oikein. Näin lainaaja voi luottaa siihen, että tuote on odotetussa kunnossa, eikä lainaaja ainakaan joudu maksamaan vahingonkorvauksia vioista, jotka ovat olleet tuotteessa jo ennen lainan alkamista.

Vastaavasti Kuinoman yhteyshenkilö tarkistaa tuotteen lainauksen jälkeen saatuaan sen lainaajalta. Kuinoman yhteyshenkilö määrittää heti mahdolliset vahingonkorvaukset omistajan laatiman korvaushinnaston mukaisesti.

Kuinoman kuljetuspalvelu myös postittaa

Perinteisesti Kuinoman kuljetuspalvelussa tuotteet kuljetetaan yhdeltä Kuinoman toimitusalueelta toiselle Kuinoman toimitusalueelle. Omistaja siis asuu yhden Kuinoman toimitusalueen sisällä. Lainaaja taas asuu jonkin toisen Kuinoman toimitusalueen sisällä.

Joskus lainaaja kuitenkin asuu alueella, jossa ei toimi lainkaan Kuinoman yhteyshenkilöä. Esimerkiksi Sodankylään tai Utöseen Kuinoma ei varmaankaan kovin pian onnistu saamaan yhteyshenkilöä. Tällöin Kuinoma voi käyttää tuotteen kuljettamiseen myös Postia tai Matkahuoltoa. Kuinoman yhteyshenkilö hakee tuotteen lainaajalta, tarkistaa tuotteen, pakkaa tuotteen asiallisesti ja kestävästi ja postittaa tuotteen parhaalla tavalla lainaajalle.

Koska Kuinoman yhteyshenkilö on tällöinkin tarkistanut tuotteen, niin ei voi tulla tilannetta, jossa lainaaja ei hyväksyisi tuotteen kuntoa kuvausten mukaiseksi ja tuote pitäisi palauttaa turhien postituksien jälkeen takaisin omistajalle. Kuinoman yhteyshenkilö myös ammattimaisena tuotteiden postittajana pystyy parhaiten hoitamaan tilanteet, joissa tuote on vahingoittunut Postin tai Matkahuollon käsittelyssä.

Kuinoman kuljetuspalvelun hinnat

Kuinoman kuljetuspalvelu maksetaan per laina. Omistaja maksaa Kuinoman palveluhinnaston mukaisen hinnan sille yhteyshenkilölle, joka hakee tuotteen häneltä lainauksen alussa ja tuo tuotteen hänelle takaisin lainauksen lopussa. Lainaaja maksaa vastaavasti Kuinoman palveluhinnaston mukaisen hinnan sille yhteyshenkilölle, joka tuo tuotteen hänelle lainauksen alussa ja hakee tuotteen häneltä takaisin lainauksen lopussa. Kuljetuspalvelu tulee pääsääntöisti halvemmaksi kuin postitukset omistajien ja lainaajien välillä.

Hinta riippuu tuotteesta. Jokaiselle Kuinoman tuoteryhmälle on määritetty oma hinta Kuinoman kuljetuksille. Jos tuotteesi eroaa tuoteryhmän muista tuotteista kooltaan, painoltaan tai muilta ominaisuuksiltaan, niin voit pyytää erillisen tarjouksen kuljetuspalvelusta omalle tuotteellesi.

Kuinoman kuljetuspalvelu on käytettävissä kaikilla Kuinoman toimitusalueilla. Jos asut Kuinoman toimitusalueen ulkopuolella et voi hyödyntää Kuinoman kuljetuspalvelua omille Kuinomaan laittamillesi tuotteille.

Kuinoman toimitusalueet
Kuinoman kuljetuspalvelun hinnat eri tuoteryhmille