Toimituspaikat

 • Viikin kirjasto

  Helsingin kaupunginkirjaston Viikin kirjasto sijaitsee kampusalueen ytimessä. Tervetuloa kirjastoon tuomaan ja noutamaan Kuinomasta varattuja tuotteita.

  Sijainti: 00790 Helsinki

 • Vallilan kirjasto

  Helsingin kaupunginkirjaston Vallilan kirjasto sijaitsee hyvien bussi- ja ratikkareittien varrella Mäkelänkadun ja Päijänteentien risteyksessä. Tervetuloa kirjastoon tuomaan ja noutamaan Kuinomasta varattuja tuotteita.

  Sijainti: 00550 Helsinki

 • Laajasalon kirjasto

  Helsingin kaupunginkirjaston Laajasalon kirjasto sijaitsee Laajasalossa. Laajasalolaisten lisäksi se on lähellä Herttoniemen ja Jollaksen asukkaita. Tervetuloa Laajasalon kirjastoon tuomaan ja noutamaan Kuinomasta varattuja tuotteita. Avoinna normaalisti: ma - to 9:00 - 20:00 pe 9:00 - 16:00 la 10:00 - 16:00

  Sijainti: 00840 Helsinki

 • Anton&Anton Kruununhaka

  Anton&Anton-ruokakauppa Kruununhaassa. Anton&Anton palvelee lainatavaroiden toimituspaikkana erityisesti ruoanlaittoon liittyvissä tuotteissa.

  Sijainti: 00170 Helsinki

 • Burton Store Helsinki

  Burton Store Helsinki auttaa vapaalaskijoita esimerkiksi lumiturvallisuustavaroiden lainaamisessa. Tervetuloa tuomaan ja hakemaan lainattavia vapaalaskukamoja Burton Storeen. Suomen Burton Store Helsingin Sörnäisissä tarjoaa laajimman valikoiman Burton-lumilautoja ja –varusteita. Löydät meiltä seuraavat merkit: Burton, Anon, Red, Analog, Habitat, Alien Workshop.

  Sijainti: 00500 Helsinki

 • Porin seudun materiaalipankki

  Porin seudun materiaalipankki kierrättää askartelu- ja käsityömateriaaleja päiväkodeille, kouluille, työpajoille ja yhdistyksille. Materiaalipankki on avoinna ma klo 10-14, ti klo 8-14 ja ke klo 10-14. Porin seudun materiaalipankki on Porin kaupungin ympäristöviraston hallinnoima kehityshanke, jolla haetaan ratkaisua erilaisten jäte- ja ylijäämämateriaalien uudelleenkäytön ja kierrätyksen edistämiseksi Porin seudulla.

  Sijainti: 28100 Pori