Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu helpottaa vuokraamojen toimintaa entisestään. Palvelun avulla vuokraamon ei tarvitse itse huolehtia maksujen laskuttamisesta tai vahingonkorvauksien ennakkotakuista. Kuinoma pyrkii hoitamaan ja varmistamaan yhdessä laskutuskumppaniensa kanssa kaiken maksuihin ja vahingonkorvauksiin liittyvän.

Palvelu on suunniteltu pienille vuokraamoyrittäjille, mutta se on aivan kaikkien käytettävissä. Voit siis hyödyntää tätä lisäpalvelua myös yksityisenä tavaranomistajana tuotteitasi muille vuokratessasi.

Vuokraaja-asiakkaalle kaikkien maksujen maksaminen tapahtuu Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelussa helposti yhdellä vuokrauksen loputtua saatavalla laskulla.

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelulla maksetaan ja varmistetaan siis helposti ja luotettavasti aivan kaikki vuokraukseen liittyvät maksut: vuokrahinnat, mahdolliset lisämaksut (kuljetuslisät,...) ja mahdolliset vahingonkorvaukset. Palvelun avulla saat etukäteen tietää onko maksut saatu ennakkovarmistettua. Jos maksut on saatu ennakkovarmistettua, niin kaikki vahingonkorvauksien myöhäisempään laskuttamiseen liittyvät riskit poistuvat.

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu yrittää varmistaa etukäteen ennen vuokrauksen alkua asiakkaan henkilöllisyyden ja kaikkien maksujen maksukyvyn. Maksukyky varmistetaan Kuinoman laskutuskumppanin (esim. Svea Ekonomi) avulla. Onnistunut ennakkovarmistus näytetään Kuinoman vuokrasivulla.

Jos maksujen ennakkovarmistus on onnistunut ja vuokrasivulla näkyy tieto ennakkovarmistusten onnistumisesta, niin vuokrauksen päättymisen jälkeen vuokraamo saa automaattisesti kaikki lopulliset maksut suoraan pankkitilille.

Vuokraaja-asiakas taas saa itselleen Kuinomalta ja Kuinoman laskutuskumppanilta laskun, joka sisältää lopulliset maksettavaksi tulevat summat. Vuokraaja-asiakas maksaa laskun tavallisena laskunmaksuna verkkopankissaan. Vuokraaja-asiakkaan saamaan laskuun liittyy automaattisesti myös joustavuutta lisäävä lisämahdollisuus maksaa lasku tarvittaessa osamaksuna. Vuokraamona saat maksut aina tilillesi kerralla pian vuokrauksen loppumisen jälkeen vaikka asiakas maksaisikin laskun vasta myöhemminkin.

Lisätiedot ja ehdot