Kanootti Ally 16.5

Erinomainen ja kevyesti melottava kanootti kahdelle melojalle. Se sopii niin virtaaviin vesiin kuin järvillekin. Ally pakkautuu yhteen isoon rinkkaan, joten sitä voi kuljettaa julkisissa kulkuneuvoissa, autolla tai vaikka pyörän peräkärryssä ilman erikoisjärjestelyitä.

Kanootin maksimikapasiteetti on 380 kg, ja siihen saa heittämällä kaksi aikuista, kaksi lasta ja vaikka viikon retken tarvikkeet.

Kanootti painaa noin 20 kg ja sen kuljettamiseksi mukana on kevyt nokkakärry, joka taittuu pieneksi melonnan ajaksi. Rinkan voi toki nostaa myös selkään, mutta ei sitä pitkiä matkoja niin jaksa kuljettaa.

Melontaominaisuuksiltaan Ally on erittäin hyvä. Kanootti tottelee ohjausta hyvin herkästi - toisaalta kovassa tuulessa sileällä vedellä suunnan pitäminen vaatii taitoa ja voimaa. Pressu on myös joustava osuessaan kiviin eikä siihen synny helposti reikiä. Paketin mukana on kuitenkin paikkaustarvikkeet jos näin sattuisi käymään.

Vuokraajalle tulee mukaan kaksi erittäin laadukasta puista taittomelaa, joilla on kevyt meloa. Tarvittaessa löytyy myös kahdet aikuisten melontaliivit ja yhdet pienen lapsen (15-30 kg) pelastusliivit ja yhdet taaperon liivit.

Kanootin kokoaminen melontakuntoon vie noin 45-90 minuuttia. Kanootin pakkaaminen rinkkaan hoituu noin puolessa tunnissa.

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Ominaisuudet ja erityispiirteet: 
Väri
Metsänvihreä
Tuotteessa olevat haitat: 
Naarmut pohjassa
Kanootin pohjassa jonkin verran naarmuja. Eivät haittaa melontaa.
Vuosimalli / valmistusvuosi: 
2 015
Hintayhteenveto
alkaen EUR 30, 3 päivää EUR 70, 7 päivää EUR 150
paikka
33500 Tampere