Kanootti Grand international Grand canoe A380P

Kanootin vuokrauksen yhteydessä voit valita moottorivaihtoehtoina Yamaha M12 sähköperämoottorin + 100 Ah vapaa-ajanakun latureineen tai kaksitahtisen Evinrude 4 hp perämoottorin.

Perämoottorit ovat kanoottia vanhempia mutta täysin käyttökuntoisia. Polttomoottorissa pitää käyttää Nesteen 2T-pienmoottoribensiiniä. Kuvassa näkyvä Tohatsu perämoottori ei ole lainattavissa.

Kanoottia voi soutaa integroiduilla airoilla tai meloa inkkarimeloilla tai kajakkimeloilla. Kaikki vaihtoehdot on lainattavissa kahdelle hengelle. Polttomoottorilla huippunopeus on 15 km/h ja sähkömoottorilla matkavauhtina voi pitää 4 km/h. Itse pidän tätä kanoottia lähinnä yhden seikkailijan kulkupelinä. Jos ei ota paljon tavaraa, niin kaksikin sopii kyytiin ihan hyvin. Pelkkään matkamelontaan on olemassa parempiakin kanootteja.

Kanootissa on ilmapohja, joka on riittävän tukeva jopa seisomiseen. Kanootin vakaus vastaa normaalia soutuvenettä. Tyhjennettynä ja rullattuna kanootti sopii helposti normaalikokoisen henkilöauton tavaratilaan.

Oletusarvoisesti mukaan tulee paukkuliivit kahdelle, ilmapumppu ja paikkaustarvikkeet. Jos tiedät tarvitsevasi jotain muita varusteita veneseikkailuusi, niin kysy. Melkein mitä vaan löytyy pientä lisähintaa vastaan. GPS-navigaattori, kaikuluotain, vapatelineet, kanoottisäkkejä, teltta, retkikeitin...

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Ominaisuudet ja erityispiirteet: 
Väri
Vihreä
Hintayhteenveto
alkaen EUR 60 (3 päivää), 7 päivää EUR 88
paikka
07900 Loviisa